Első lépések


Ha megkaptuk a hozzáférést a tárhelyünkhöz, akkor

  • Először érdemes megjelenítési témát választani az admin felületen a Megjelenés / Sablonok menüpontból (57 sablon áll rendelkezésre)
  • Azután a kiválasztott arculatot érdemes testreszabni a Megjelenés / Testreszabás menüpontban. Beállíthatjuk a menüket és a widgeteket. Ezeket a Megjelenés menü Menük és Widgetek alpontjaiban is módosíthatjuk.
  • Az állandó információk számára oldalakat érdemes létrehozni az Oldalak menüpontban. A létrehozott oldalak érdemes felvenni valamelyik menübe, hogy megtalálják őket.
  • A hirdetéseknek, programnak bejegyzést érdemes létrehozni a Bejegyzés menüpontban. Ezek automatikusan megjelennek a nyitóoldalon, a legfrissebb lesz legfelül. Ha nem akarjuk, hogy az egész bejegyzés megjelenjen a nyitóoldalon, a szerkesztő eszköztárban keressük meg a „Bővebben…” tag-et és ilyet illeszünk a bejegyzésbe. Csak a „Bővebben…” tag előtti tartalom kerül ki a nyitóoldalra.

Ha szeretnénk videot, térképet, napiigét beilleszteni valamelyik oldalra vagy widgetbe, nézzük meg ezeket a bejegyzéseket:

Youtube video beillesztése

Google térkép beillesztése

Minden nap frissülő ige az Útmutatóból

A WordPress tartalomkezelőről további információ itt található.